Jak používat metodu manifestace 777 k dosažení toho, po čem toužíte, za 7 dní

Jak používat metodu manifestace 777 k dosažení toho, po čem toužíte, za 7 dní.

Existuje mnoho technik pozitivního myšlení, které vám pomohou efektivněji přitáhnout život, který chcete, a skutečně ho realizovat. Jak si tedy vybrat metodu, která vám bude nejlépe vyhovovat? Začněte tím, že se zamyslíte nad tím, které techniky vám nejlépe vyhovují. Některé techniky se například zaměřují na vizualizaci, zatímco jiné spoléhají pouze na psaní.

Technika manifestace 777 je většinou pro ty, kteří si rádi vedou deník a sestavují seznam úkolů. A co víc, je to rychlé, snadné a údajně přináší požadované výsledky za pouhých 7 dní.

Co je to metoda manifestace 777?

Jedná se v podstatě o psaní, během kterého musíme sedmkrát každé ráno a každý večer po dobu 7 po sobě jdoucích dnů zapisovat to, po čem toužíme.

Jak tuto metodu aplikovat?

Stejně jako jiné manifestační techniky může i tato fungovat mnoha způsoby a můžete si s ní přitáhnout do života v podstatě cokoliv – například peníze, lásku, úspěch. Potřebujete jen psací potřeby, papír a trochu odhodlání.

1. Ujasněte si své záměry

Nejprve si ujasněte a ujasněte si, čeho přesně chcete dosáhnout. Vyjadřujte své myšlenky stručně, jasně a nahlas.

Pak to vše shrňte do prohlášení o projevu přítomného času. Je důležité používat přítomný čas, protože tak funguje zákon domněnky: to znamená, že musíte věřit, že Vesmír již splnil vaše přání.

2. Napište toto tvrzení sedmkrát každé ráno

Můžete si to zapsat na kus papíru nebo do deníku, co chcete použít. Zkuste tento úkol udělat hned po probuzení, kdy jste ještě trochu grogy. V tomto stavu si stále zachováváte část svého spojení se světem snů a je pravděpodobnější, že uvěříte tomu, co popisujete. Nezapomeňte, že vybraný výrok musíte napsat sedmkrát za sebou.

3. Tento rituál opakujte i večer

Poté, co ráno napíšete manifestační prohlášení, pokračujte ve svém dni obvyklým tempem. Večer těsně před spaním si formulované tvrzení zapište ještě sedmkrát. Zkuste to udělat, když jste velmi unavení.

4. Tento zvyk opakujte sedm dní

Nyní, když víte, co dělat, vše, co musíte udělat, je dodržovat tuto rutinu sedm po sobě jdoucích dnů. Pokud vše půjde dobře, budete muset své prohlášení napsat celkem 98krát.

Podstata metody spočívá v pozitivním myšlení a víře, že se formulovaný výrok skutečně stane. Držte se pozitivních myšlenek a Vesmír to vycítí.

Pokračování na další straně