Jak si duše vybírá rodinu, do které se narodí a proč to dělá

Naše duše si nevybírá rodiče a rodinu, do které vstupuje, náhodně, ale na základě svých karmických úkolů a historie. Povinnosti a závazky rodiny, do které duše vstupuje, musí co nejvíce odpovídat osobnímu osudu jedince.

Vybraná rodina pomáhá duši jednotlivce při plnění jak obecných, generačních úkolů, tak individuálních úkolů duše. A to vyžaduje mnoho investic, energie, zdrojů a vlivu rodiny.

Podívejme se na příklad. Do rodiny přichází duše s posláním splatit karmický dluh z minulosti.

Například pokud někdo v minulém životě zneužil svou moc a ukončil mnoho nevinných životů. V rámci rodové linie se ale také nashromáždilo mnoho karmického dluhu – například o několik generací dříve předci dané osoby zabili ve válce velké množství nevinných lidí.

Tato duše se nyní rodí do rodiny Petra a Marie, jejichž předkové jsou také zodpovědní za smrt a slzy mnoha nevinných. Peter byl povolán do armády a šel do války, zatímco Marie byla těhotná, pak zmizel beze stopy. Mary chtěla ukončit těhotenství a její rodina musela zasáhnout a ovlivnit ji, aby tomu zabránila.

Když se jim narodil syn, Péter byl ještě válečným zajatcem, ale když válka skončila, vrátil se domů. Poté se rodina přestěhovala do velkého města – ačkoliv původně směřovala na daleký sever, rodina opět ovlivnila jejich rozhodování.

To vše proto, aby dítě mohlo vyrůstat a studovat ve velkém městě, aby se později mohlo stát slavným chirurgem, který zachrání tisíce životů.

Pokračování na další straně