Jak si nás vybírají naše děti, než se narodí

Budoucí rodiče jsou určováni touhou duše.

Výběr duše nových rodičů z velké části závisí na její touze dosáhnout určitých cílů, udržovat si určitý životní styl a přijímat životní lekce. Například, pokud duše dříve žila v rodině, kde bylo jen jedno dítě, nyní si může vybrat rodinu, kde bude mít bratra nebo sestru.

A naopak, duše může chtít zažít totéž, ale zároveň změnit svůj životní styl. To je to, co utváří charakter duše při narození. Navíc to přispívá k rozmanitosti a individualitě každé duše na planetě.

Vznik spojení závisí především pouze na jeho účelu.

Možná jste slyšeli rodiče mluvit o pocitu, že jejich nenarozené dítě čeká, až se narodí na tento svět v ten nejvhodnější čas. Takové signály z jiného světa k nám mohou přicházet ve velmi různém věku, v závislosti na účelu duše.

Duše si tedy může vybrat cíl, jehož dosažení bude věnovat celý svůj nový pozemský život. To ovlivní všechna její rozhodnutí, včetně výběru času narození, míst, rodin atd.

Cíle mohou být osobní, založené na chybách nebo neúspěšných pokusech v předchozím životě. Představte si tedy, že jste v minulém životě měli nešťastné dětství. Nyní se vaše duše může snažit to kompenzovat.

Roli mají i rodiče.

Možná je to těžké uvěřit, ale rodiče v době početí mají velmi silný vliv na to, která duše se stane součástí jejich rodiny. Faktem je, že duše v duchovní dimenzi mohou absorbovat energii vyzařovanou lidmi.

Před početím nebo během něj si rodiče, a zejména matky, mohou vybrat osobnostní rysy, které jejich dítě bude mít. Tato schopnost funguje téměř jako magnet, když nenarozené duše prosívají energii vyzařovanou lidmi a vybírají si mezi nimi tu, která jim vyhovuje.