Jaké zvláštní vlastnosti mají lidé narození na rozhraní dvou znamení zvěrokruhu?

Někteří lidé se rodí ve zvláštní dny. Poslední a první datum každého znamení má zvláštní moc. Ti, kdo se narodili v této době, získají výhody dvou znamení. Proto mají takoví lidé neobvyklý charakter a zvláštní schopnosti.

BERAN – BÝK

Tato charakteristika je relevantní pro lidi narozené 20. a 21. dubna. Od Berana získávají cílevědomost a sílu a od Býka mazanost a inteligenci. Přesvědčivost, charisma a tvrdohlavost vám umožní dosáhnout vašeho cíle v co nejkratším čase. Nejdůležitější je, že na nich není vidět lakomost Býka a přehnaná velkorysost Berana.

BÝK – BLÍŽENCI

Lidé narození 21. – 22. května mají zvláštní charisma. Jsou připraveni zapůsobit na kohokoli během několika minut. Schopnost zanechat trvalý první dojem z nich dělá mimořádně zajímavé hosty na každé akci. Navíc jsou docela atraktivní a vědí, jak se správně prezentovat. Jsou to úspěšní podnikatelé a vynikající osobnosti.

BLÍŽENCI – RAK

Narození mezi 21. a 22. červnem jsou ideální milenci a manželé. Jsou také okouzlující jako Blíženci a loajální, pečující jako Rak. Kromě toho jsou kompenzovány všechny mínusy dvou znamení zvěrokruhu. Tito jedinci se nevyznačují nízkým sebevědomím Raka a lehkovážností Blíženců. Nebojí se rozejít s partnerem, protože snadno přejdou k novému předmětu náklonnosti.

RAK – LEV

To je jedna z nejnešťastnějších kombinací. Oheň a voda se špatně mísí. Proto jsou lidé narození 22. a 23. července zároveň sprosťáci i slavní. Mají nestabilní sebevědomí, jsou někdy chamtiví, jindy velkorysí. Často je urážejí příbuzní.

LEV – PANNA

Ti narození 21. a 22. srpna jsou neporazitelní a ješitní, příliš arogantní. Je téměř nemožné je svázat. Proto je nesmírně obtížné s takovými lidmi komunikovat a budovat vztahy. Takový chlad je ale často jen maskou. Bojí se přiznat, že vedle sebe chtějí mít milovanou osobu.

Pokračování na další straně