Jaký obrázek jste si vybrali: test určí, co vám v životě velmi chybí

Ryba

Nesnažíte se věřit na štěstí nebo osud. Ve všem se řídíš logikou a osobní zkušeností. Věříte také, že neexistuje nic takového jako magie, talismany nebo amulety. Tento tvrdohlavý realismus vás staví do obtížné situace a zavírá vám dveře k novým věcem. Brání vám v rozšiřování obzorů.

Veverka

Jste člověk, který věří, že to, co plánuje, se nikdy nestane. Raději nic neplánujete, neanalyzujete svá rozhodnutí nebo události, nepřemýšlíte o důsledcích. Žijete přítomným okamžikem. Neděláte si starosti s problémy, které mohou nastat v budoucnu, protože věříte, že byste na ně měli myslet, až když nastanou. Tento přístup vás však vede pouze k tomu, že znovu a znovu šlapete na hrábě.

Kůň

Svá rozhodnutí děláte velmi svědomitě. Není pro vás rychlé řešení situací. Vše pečlivě zvažujete a s rozhodováním nespěcháte. Jste přesvědčeni, že byste měli zvážit všechna pro a proti každé situace. Strávíte tím však tolik času, že se problém často stává nedůležitým. Přitom vám unikají nové příležitosti. Musíme se naučit využít okamžik a nechat ho plynout. V případě potřeby musíme také činit rychlá rozhodnutí. Tímto způsobem můžeme ve svém životě dosáhnout harmonie.