Je čas, aby KARMA tato znamení odměnila a dala jim PRAVOU LÁSKU!


BERAN

Vyhrát hádku je velmi odlišné od získat srdce. Můžete mít schopnost dokázat svůj názor, ale tím si svého partnera odcizíte. Dejte své lásce šanci vyhrát boj. Nechte lásku číst vaše myšlenky, když nic neříkáte. Pomozte své lásce tím, že uděláte pár kroků navíc a váš partner ocení vaše jemné doteky.

BÝK

Váš blízký bude potřebovat vaši pomoc a podporu. Je čas nabídnout svou bezpodmínečnou lásku a podporu, ne se chvástat nebo kritizovat svého partnera. Musíte odložit své malicherné problémy a křivdy. To, jak se nyní chováte, bude mít dlouhodobý dopad na váš vztah. Takže teď musíte udělat nějaká dlouhodobá rozhodnutí.

BLÍŽENCI

Je nejvyšší čas, abyste svůj vztah zhodnotili objektivně. Jste připraveni posunout to na další úroveň? Je čas přehodnotit své pocity, nikoli pocity partnera, a vypořádat se s ambivalencí, kterou byste jinak mohli cítit. To je ten nejlepší čas, abyste ve vztahu učinili rozhodné kroky, abyste jej mohli vést směrem, kterým chcete, aby se ubíral.

RAK

Nenašel si čas na řešení triviálních problémů. Dnes se nahromadily, aby vypadaly velké. Dnes se cítíte zaseknutý. Věci se zkomplikovaly a vy nevíte, kde začít. Doporučuje se mluvit tváří v tvář. Ale zítra se můžete ve společnosti svého partnera cítit dobře.

LEV

Mezi vámi a vaším partnerem pravděpodobně propuknou neshody. Problémy mohou být velmi malé nebo životně důležité, ale všechny už nějakou dobu ve vašem vztahu hnisají. Je to důsledek nedostatečné komunikace mezi vámi. Budete potřebovat hodně trpělivosti, abyste se se situací vyrovnali, pokud chcete tento vztah zachránit.

PANNA

V těchto dnech najdete důvod pro náhlé chování vašeho partnera. Věnovali jste mu/jí méně pozornosti. Dnes je den, kdy můžete svého partnera hýčkat. Vezměte partnera na dlouhou cestu autem nebo na nákupy. Dejte si společnou večeři. Pochvalte svého partnera. U své spřízněné duše opět uvidíte stejnou svěžest a jiskru.

VÁHY

Můžete mít krátké a nejisté vztahy s atraktivními cizími lidmi. Budete je moci snadno přesvědčit svým šarmem a sladkými řečmi. Nečekejte ale, že tyto zásnuby nikam povedou. Nehledejte hlubší významy, když žádné nejsou! Flirtování je ve vzduchu a vy ho musíte dýchat.ᅠᅠᅠ

Pokračování na další straně