Je důkaz Boží existence? Podívejte se na tyto záhadné a jedinečné fotografie, které vyvolaly údiv věřících po celém světě!

Věřící neustále hledají důkazy Boží existence. Hledají Boha nejen pro své vlastní přesvědčení, ale především pro ty, kteří nevěří. Fotograf pořídil unikátní fotografii a zveřejnil ji na sociálních sítích. Na fotografii je osoba, která skutečně vypadá jako Ježíš Kristus. Mohl by to být konečně dobrý důkaz, že nad námi někdo v nebi bdí?

Alfredo Lo Brutto je profesionální fotograf žijící v italském Agropoli. Jednoho večera pozoroval doma západ slunce. Najednou se mu před očima objevil nádherný úkaz. Alfredo měl samozřejmě v ruce fotoaparát, a tak scénu vyfotografoval. Snímek pak sdílel na sociálních sítích, přestože to normálně nemá ve zvyku.

„Ten výhled na mě udělal velký dojem. Normálně fotky na sociálních sítích nesdílím, ale když jsem vyfotila tuhle, hned jsem chtěla, aby ji viděli i ostatní, protože byla tak krásná,“ řekla v rozhovoru pro Daily Mail. Tato fotografie je opravdu jedinečná. Na jedinečný pohled, který vytváří zapadající slunce a mraky, se dlouho nezapomene. Alfredo byl velmi nadšený.

Pokračování na další straně