JE TĚŽKÉ ZÍSKAT SRDCE TĚCHTO 4 ZNAMENÍ HOROSKOPU: Zpočátku jsou nepřístupní a chladní, ale skrývají vřelé srdce

Štír

Štír je zvyklý být velmi zdrženlivý a vždy vše pod kontrolou. Zdá se, že toto znamení zvěrokruhu láká člověka do svých sítí a snaží se převzít moc ve vztahu . Někdy mohou Štíři hrát hry, aby vztah fungoval podle jejich pravidel. Navzdory tomu jsou Štíři připraveni zavázat se ke vztahu, když opravdu chápou, že jste také připraveni investovat do sebe emocionálně a duševně .

Střelec

Střelci mohou působit svobodně a lhostejně, takže jejich chování je často matoucí. Hraje na kartu nedobytného a těžko dostupného člověka, protože začínající vztah hned nebere vážně. Aby bylo možné zjistit, co toto znamení zvěrokruhu skutečně cítí, mělo by mu být poskytnuta úplná svoboda. Teprve pak se konečně rozhodne a jasně promluví o svých pocitech.

Vodnář

Vodnáři mohou strávit roky přemýšlením o tom, jak se cítí. Toto znamení zvěrokruhu dokáže člověka udržet ve stavu zmatení po dlouhou dobu. Je to proto, že se snaží porozumět svým emocím a pro každý případ najít způsoby, jak se stáhnout. Ve skutečnosti je to velmi důležitý proces v životě Vodnáře, protože pochopení toho, co se děje, pomáhá to přijmout. Nedivte se proto chladu a odtažitosti Vodnáře v raných fázích vztahu.