Její matka zemřela a pak si uvědomila TOTO! myslela si, že na tom nezáleží, dokud je naživ Tohle by si měl přečíst každý

Šokující telefonát


Druhý den ráno, když se žena chystala do práce, zazvonil telefon. Zvedla ho, ale hovor byl šokující. Náhle se dozvěděla, že její matka zemřela. Nemohla tomu uvěřit, přestože u ní byla ještě včera a mluvila s ní. A vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by se jí něco stalo. Byla velmi rozrušená a nemohla přestat plakat. Nedokázala pochopit, jak je možné, že její matka zemřela, když jí nic nebylo.

Uvědomila si něco důležitého!

Po chvíli si žena uvědomila něco velmi důležitého. Nikdo z nás nemůže přesně vědět, kdy nás někdo blízký opustí. I když jsou naprosto zdraví, nemusí se druhý den probudit. Smrt si zkrátka nemůžeme vybrat. Najednou si uvědomila, že se ke své matce celý život chovala špatně. Ne že by jí udělal něco špatného, ale vždycky si myslel, že tu má zůstat. A kdyby přišla smrt, věděl by to.

Pomyslel si, že by se měl ke všem chovat co nejlépe, a uvědomil si, že tohle může být poslední rozhovor, který s nimi kdy povede. Osud je nepředvídatelný. Navíc dnes mohl mladý člověk zemřít kvůli skryté nemoci, selhání nebo nehodě. Mějte to na paměti, až budete hovořit se svými blízkými.