KARMA SI PŘICHÁZÍ! Býk bude ODMĚNĚN KARMOU, ale TOTO znamení bude KARMA stále TRESTOVÁNO!

RAK

Kdysi jste udělali chybu se svým bývalým partnerem. Rozešla jste se s ním, protože jste si našla někoho jiného, kdo vás svedl. Váš bývalý partner vás tak miloval, že se s rozchodem nikdy nesmířil. Tato láska stále trvá, ale vy jste se vydala svou vlastní cestou. Křivdy, kterých jste se dopustili na svém předchozím partnerovi, se mohou opakovat, ale tentokrát můžete být zraněni vy.

Karma se rozhodla vás potrestat a pomstít. Všechno, co jste udělali svému bývalému partnerovi, se teď může stát vám. Nyní pocítíte, co to znamená, když vás milovaná osoba opustí.

Karma je pomstychtivá, ale spravedlivá. Je spravedlivé, že vše, co dáte jinému člověku, se vám vrátí. Bohužel nyní nastane těžká doba, kdy budete muset přijmout chyby z minulosti. Tyto křivdy se vám nyní vrátí a vy jste ten, kdo za ně bude trpět. Lekce, kterou se od této chvíle naučíte, je, že musíte myslet nejen na sebe, ale i na druhé.

Všechny chyby, kterých jste se v minulosti dopustili, se vám vrátí. Nebude to pro vás lehké období a budete cítit velkou bolest, ale karma o tom rozhodla. S karmou nemůžete bojovat a budete s ní moci udělat jen velmi málo. V každém případě pro vás bude velkým krokem upřímné pokání za to, co se stalo v minulosti.