KDE MÁTE NA TVÁŘI MATEŘSKÁ ZNAMÉNKA? URČUJÍ ČÁST VAŠEHO OSUDU. NAUČTE SE TAJNÝ VÝZNAM SKVRN KRÁSY NA VAŠÍ TVÁŘI

V koutku rtu

Znaménko v této pozici znamená, že budete úspěšní a budete mít dostatek peněz a slávy. Nejste však příliš orientováni na obsah a jste rodinný typ. V životě vás čeká zvláštní štěstí a ženy s tímto bodem jsou velmi přitažlivé.

Pod okem, nahoře na lícní kosti

Znamená to, že jste rodinný muž, který si váží přátelství a upřímnosti. Jste úspěšní a umíte pracovat rukama, chcete být kreativní a umíte se přizpůsobit i těm nejrizikovějším situacím.

Na bradě

Znaménko na tomto místě znamená, že jste dobrodruh. Musíte být neustále v pohybu, poznávání nových lidí a míst vás inspiruje. Cítíte se mizerně, pokud musíte zůstat dlouho na jednom místě. Baví vás zdobení vašeho domova. Hodně dbáte na detaily.

Na rtu

Máte tvůrčí sílu. Jste obzvlášť motivovaní v práci, chcete mít věci pod kontrolou. Jste perfekcionista.

Uprostřed tváře

Jste výborný komunikátor a ve společnosti jste společenský. Někdy si však o sobě a svých přednostech myslíte příliš mnoho, což může poškodit vaši pověst. Máte sklony k narcismu. Věříte si, ale máte zdravé ego.

Na čele vlevo nebo vpravo

Cestování zaujímá důležitou část vašeho života. Jste rádi neustále v pohybu a nemáte rádi rutinu. Můžete snadno vystoupit ze své komfortní zóny.

Na konci obočí

To je znamení, že máte šťastný a klidný život. Jste vlivná a autoritativní osoba. Pokud se ujmete vedení, dosáhnete významného úspěchu.

Na uchu

Znaménko v této pozici je znamením velké moudrosti. Máte také dobře vyvinutý pud sebezáchovy. Váš život je krásný a smysluplný. I ve stáří povedete aktivní životní styl a budete se rádi stýkat s přáteli a rodinou.