Kdo vybuduje silnou rodinu: Dokonalá kompatibilita v lásce podle jména odhalena

Pro pevný a harmonický vztah je důležité, aby se k sobě partneři dokonale hodili. O kompatibilitě znamení zvěrokruhu jsme již mluvili, nyní se podíváme na kompatibilitu jmen.

Pavla a Pavel

Ženy se jménem Pavla v sobě nesou silnou a mocnou energii. Milují vzrušení a riziko. Muži se jménem Pavel mají dobře vyvinutou intuici. Nenápadně cítit partnera a vždy dávat potřebné. Kompatibilita v lásce jmen Pavla a Pavel je téměř 100% . Důležité ale je, aby na začátku vztahu před sebou partneři nic neskrývali. V manželství Pavla a Pavel často vedou ke konfliktům právě intriky z minulosti. Ale pokud okamžitě promluvíte od srdce k srdci, pak žádné protivenství nemůže Pavla a Pavlu oddělit.

Hana a Lukáš

Odborníci vypočítali kompatibilitu párů jménem Hana a Lukáš – je to 84 %. Vzhledem k tomu, že jeden z manželů je pravděpodobněji introvert, úkolem druhého je pečlivě sledovat svůj tlak a nevyvíjet tlak. Žena jménem Hana provdaná za muže jménem Lukáš se často chová jako princezna. Nositelka tohoto jména má jemnou, křehkou a rafinovanou povahu a miluje pohodlí a komfort ve svém okolí. Muž, který se ožení se pro ženu, kterou miluje, stává skutečným rytířem. Upřímný a věrný Lukáš své ženě vždy pomáhá a zachraňuje Hanu z nesnázích.

Pokračování na další straně