Když přišla na porodní sál, lékaři se jí báli i dotknout. Lékaři nikdy nic takového neviděli!

Něco takového se na Ukrajině ještě nestalo. Manželé byli velmi šťastní, když se dozvěděli, že jejich žena je těhotná. Pak ale přišel šok, který nikdo nečekal. Oksana Kobrecká a její manžel Sergej byli neuvěřitelně šťastní, když se dozvěděli, že se opět stanou rodiči. Měli tříletou dceru a vždycky si přáli další dítě. Takže jejich radost byla opravdu veliká.

Netušili však, co je čeká a jakou zprávu jim lékaři připravili. Manželé si vždycky přáli dvě děti. Věřili, že s bratrem nebo sestrou to zvládnou lépe a že jejich děti budou s bratrem nebo sestrou šťastnější. Z finančních důvodů si manželé nepřáli velkou rodinu, takže jim dvě děti stačily.

Oksana a Sergej se však brzy dozvěděli, že se nenarozeného dítěte nedočkají. Největší šok však měl teprve přijít. Na dalším ultrazvuku si Oksana všimla, že se lékař mračí, a test zopakovala. Obávala se, že by s jejím dítětem mohlo být něco v nepořádku. Nečekala, že jí lékař řekne, že místo dvou dětí čeká pět! Lékař navíc řekl, že v tak raném stádiu je těžké mít jistotu a že plodů může být šest. To bylo jedno z 55 milionů těhotenství. Oksana tomu nemohla uvěřit.

Pokračování na další straně