Kolik máte ve vašem datu narození jedniček? Vypovídá to o vás mnohem víc, než si myslíte!

Lidé jsou nerozhodní, náladoví a obtížní. Někdy jsou tiší, jindy výřeční a někdy se ke svým problémům vyjadřují otevřeně. Napadlo vás někdy, že naše datum narození mohlo ovlivnit způsob, jakým se stáváme lidmi a komunikujeme? Přesněji řečeno, je to číslo. Podívejte se do naší galerie a zjistěte, kolik máte dat narození.

Jedna jednička

Nedokážou se vcítit do druhých a většinu situací dokáží posoudit pouze ze svého pohledu. Mohou být tvrdohlaví, ale přestože touží po fyzickém kontaktu, nedokážou plně vyjádřit své potřeby. Ženy s jedničkou v datu narození působí nezpochybnitelně, protože si udržují odstup. O svých pocitech by si měly promluvit. Jen tak můžete ve vztahu uspět. Nikdo vás však k tomu nemůže nutit.

Dvě jedničky

Opravdu nemáte problém vyjádřit své pocity. Ve skutečnosti vám nedělá problém vyjádřit své pocity vůbec. To je ve vašich vztazích velká síla. Dokážete se vcítit do druhých a dělat s nimi kompromisy. Pokud vám někdo předloží logický argument, přijmete ho.

Tři jedničky

Lidi se třemi jedničkami v datu narození lze rozdělit do dvou skupin. Buď jste tichí, uzavření a rezervovaní (což je méně časté), nebo jste opravdoví mluvkové. Jste také citliví a hovorní, ale je pro vás obtížné mluvit o svých pocitech a problémech. Lidé, kteří se vás snaží přesvědčit, abyste mluvili, dělají chyby.

Pokračování na další straně