Která planeta vás ovlivňuje a co to znamená – výpočet podle data narození

Venuše

21. – 30. dubna, 1. – 10. června, 14. září – 3. října, 1. – 10. ledna, 9. – 18. února.

Planeta Venuše je pojmenována po starořímské bohyni lásky a krásy. A lidé narození v datech jejího patronátu se vyznačují taktem, romantikou, péčí a neodolatelnou touhou po všem krásném.

Nejčastěji si vybírají profese spojené s uměním, nebo dokonce raději pracují jen z nutnosti v domnění, že hlavní věcí na tomto světě je pouze rodina. Muži pod vlivem Venuše se většinou stávají starostlivými manžely a otci a ženy se stávají hospodyněmi, které všichni kolem sebe obdivují.

Uran

11. – 21. června, 4. – 13. října, 21. – 29. ledna.

Planeta Uran je pojmenována po starořeckém bohu oblohy a obdarovává lidi narozené pod jejím vlivem vynalézavostí, originalitou a intuitivností. Nejčastěji se ti, kteří se narodili v navrhovaných datech, snaží vypadat a žít jinak než všichni ostatní. Mají na všechno svůj vlastní názor a jsou si jisti sami sebou a svými činy.

Astrologové často říkají, že lidé z Uranu jsou podobní lidem na Marsu, ale v měkčí inkarnaci. Nebudou bojovat za myšlenku a všechno, co si myslí, řeknou do očí. Jejich obrovská energie a síla je ukryta hluboko uvnitř.

Pluto

2. – 12. července, 24. října – 2. listopadu, 11. – 20. března.

Planeta Pluto, pojmenovaná po starořímském bohu podsvětí, obdarovává ty, kdo se narodili v datech jejího vlivu, organizačními schopnostmi, touhou kontrolovat, co se děje a v některých případech ovládat druhé, učit je a radit. S takovými charakterovými vlastnostmi se mohou bezpečně stát politiky nebo alespoň zastávat vysoké pozice.

Je pravda, že navzdory vnější síle představitelé Pluta často sami sobě nerozumí, trpí nadměrnou emocionalitou a neschopností udržet své pocity pod kontrolou.

Neptun

13. – 22. července, 3. – 12. listopadu, 19. – 29. února.

Planeta Neptun je pojmenována po starořímském bohu moří a potoků. Lidé narození v navrhovaných termínech jsou obdařeni jemností, jako voda plují proudem řeky života a nesnášejí změny a překážky. Zástupci Neptunu se při jakémkoli selhání často stahují do sebe a jsou odkázáni na vlastní náladu a pocity.

I když mohou v závislosti na situaci výrazně měnit své názory a stanoviska, jsou obvykle obdařeni vrozenými schopnostmi, dobře vyvinutou intuicí a mystickými a esoterickými touhami. A pokud tito lidé rozvinou své silné stránky a pozitivní aspekty, dosáhnou v životě velkých výšin.