LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT: 6 párů zvěrokruhu, které spolu zestárnou

Váhy a Štír

Pokud jde o Váhy, patří ke znamením zvěrokruhu, která je rozhodně potřeba mít na očích. Vždy budou po vašem boku, i v těch nejtěžších chvílích. Štíři jsou posedlí a velmi vášniví. Váhy milují být něčí posedlostí a být milovány. To jsou hlavní důvody, proč tato dvojice funguje mimořádně dobře. Vypěstovat si mezi těmito dvěma pěkný vztah chce samozřejmě trochu více času, protože obě horoskopická znamení si svou důvěru nevybudují „na první pokus“.

Panna a Býk

Tihle dva se hodí pro každou příležitost. Jsou to dobří a velmi obchodní partneři, věrní milenci a velmi dobří přátelé. Zatímco Býci jsou velmi ambiciózní a neustále plánují dělat nové kroky k dosažení svých cílů, Panny si vždy kladou za cíl vytvořit ve svém životě určitou rovnováhu a vše nějak zjednodušit. Tihle dva spolu skvěle vycházejí a když spolu něco začnou dělat, nikdo je nezastaví.

Střelec a Beran

Oba milují dobrodružství. Oba jsou zvědaví a hledají vzrušení. Oba budou rádi, když jednoduše vyletí ze své komfortní zóny při hledání něčeho nového ve světě nebo ve svém životě. Zpravidla jsou to velmi chytré a emotivní bytosti, což je někdy může přivést až na pokraj konfliktu, ale ten rychle vyřeší a jdou dál.

Rak a Ryby

Obě znamení horoskopu jsou velmi emocionální, soucitné a citliví. Budou mít problémy jako všichni ostatní, ale najdou řešení rychleji než všichni ostatní a ještě více posílí city, které k sobě mají. Milují dlouhé, inteligentní a hluboké rozhovory. Oba přesně vědí, co cítí, a nebojí se vyjádřit stejné pocity. Díky tomu je jejich vztah velmi stabilní a nerozbitná láska.