LÁSKA NA PRVNÍ DUBNOVÉ DNY: MILOSTNÝ VZTAH JE MOŽNÝ, ale pouze tehdy, když TOTO znamení udělá PRVNÍ KROK a TOTO znamení se setká se svou SPŘÍZNĚNOU DUŠÍ!

BERAN

Víš všechno o lásce; je jen škoda, že nikdo jiný nesdílí váš názor. Planetární zarovnání znamená, že můžete být v pokušení, jen pro čiré potěšení být jiní, oslavit svou lásku zítra nebo kdykoli to bude vhodné. Ale to jsou dny, kdy se ostatní budou cítit dobře, takže dopřejte své milé opravdu milé překvapení.

BÝK

Současné planetární vyrovnání s sebou přináší nádherné dny, kdy budete mít volnost prozkoumat nový vztah. Někdo, koho jste nedávno potkali, vám začíná připadat jako velmi dobrá zpráva. Možná jste se při prvním setkání s ním báli, jak to všechno bude probíhat, ale po chvíli si uvědomíte, že to nejlepší bylo trávit čas.

BLÍŽENCI

Planetární aspekty znamenají, že můžete být vyzváni, abyste do svého vztahu vložili nadšení, zvláště pokud jste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) nevěnovali čas a pozornost, kterou si zaslouží. Možná na tom není nic zvlášť špatného, ​​kromě toho, že jste byli zaneprázdněni jinými věcmi a prostě nejste schopni ze sebe vydat to nejlepší. Rozhodněte se nyní věci změnit.

RAK

Současná nebeská konfigurace může znamenat, že jste při prvním probuzení mysleli na zapomenutí na lásku, dokud jste ve schránce neuviděli hromadu karet. Máte sklon myslet si úžasné věci o každém kromě sebe. Máte však důkaz, že o vás ostatní opravdu stojí. Jste upřímně milováni, protože rádi sdílíte to nejlepší z vás s ostatními.

LEV

Láska je někdy nahoře a někdy dole. Planetární aspekt znamená, že se může začít kývat všemi směry, protože vy a váš nový partner zažíváte neopakovatelné maximum, jen když jste spolu. V takových chvílích je život opravdu krásný, protože vaše nadšené a nakažlivé pocity připomínají lidem kolem vás, co to znamená být zamilovaný.

PANNA

Někdy není možné čekat na odpověď někoho jiného, ​​než začnete sami jednat. Planetární zarovnání vás povzbuzuje k tomu, abyste se posunuli směrem k určitému problému, který váš blízký přítel nebo partner nemusí považovat za zvlášť problematický. Tím, že se chopíte iniciativy, zajistíte nejen její vyřízení, ale také vyřešení k vaší spokojenosti. Budete se cítit lépe, když to uděláte.

Pokračování na další straně