Měsíc narození určuje osud ženy: Zasáhl mnoho lidí, zjistěte, co vás čeká

srpen

V tomto měsíci rodí nejpyšnější a nejsamostatnější ženy. Jsou dobří a ušlechtilí, ale velmi touží po moci.Rádi jsou středem pozornosti, velmi si váží své nezávislosti. Mají velké charisma a přes množství zainteresovaných mužů si nejvíce váží rodinných vztahů. Jsou to velmi čestné a slušné ženy, proto jsou často náchylné k podvodům.

září

Září dámy – emotivní a temperamentní. Od ostatních žen se liší svou rozvážností a vypočítavostí. Jsou nesmírně sebemilující a poněkud lakomí, proto se těžko loučí s penězi a splácejí dluhy. Rádi jsou ve společnosti, ale vždy hledají svůj vlastní prospěch. Jsou velmi žárliví, extrémně pečliví a umí velmi dobře vařit.

říjen

Velmi jednoduché v komunikaci, zodpovědné a bystré ženy se rodí v říjnu. Jsou středně praktické, ale zároveň velkorysé. Rozhodují se velmi pečlivě. Mají dobrou paměť. Jsou velmi zásadoví a neodpouštějí zradu, i když se vždy snaží zachovat rodinu, ve které zaujímají vedoucí postavení. Jsou to výborné hospodyňky.

listopad

Vypočítavá a sobecká žena. Má velmi silnou osobnost a je velmi intuitivní. Její manžel se musí smířit s tím, že na její názory často nebere ohled. Je solidní a hospodárná. V lásce je velmi vášnivá, sexuální a vznětlivá. Umí hluboce a silně milovat.

prosinec

Prosincové ženy jsou emocionální ženy s výbušnou osobností. Tvrdohlavé a nebojácné, nezávislé a upřímné, překonávají všechny překážky a dosahují úspěchů. Je vynikající komunikátorkou, romantičkou, idealistkou a dobrou přítelkyní. Není přísná a má nevrlou povahu, což často způsobuje potíže v rodinném životě.