Měsíc vstoupil do Berana: 3 znamení zvěrokruhu očekávají šťastné zprávy

Měsíc, nejrychleji se pohybující planeta, je v Beranu, kde silně ovlivňuje Berana, Lva a Střelce. Na druhou stranu nepotěší Raky, Váhy a Kozorohy.

Měsíc v Beranu je astrologická pozice Měsíce, když je ve znamení Berana podle kruhu zvěrokruhu. Beran je prvním znamením zvěrokruhu, začíná kolem 21. března a trvá přibližně do 20. dubna.

Měsíc v Beranu přináší dynamickou a ohnivou energii, neboť Beran je považován za znamení spojené s energií pohybu, akce a odvahy.

Vášeň
Měsíc v Beranu přináší silnou vášeň a energii. Lidé s touto polohou Měsíce jsou často velmi nadšení a energičtí. Mají silnou potřebu aktivity a mohou být ve svých reakcích velmi impulzivní.

Nezávislost
Beran je znamení, které usiluje o nezávislost a nezávislost, takže Měsíc v Beranu může přinést touhu po autonomii a nezávislosti. Tito lidé často chtějí být vůdci ve svých aktivitách a mají tendenci být nezávislí ve svých rozhodnutích.

Odvaha
Beran je znamením odvahy a odhodlání, takže Měsíc v Beranu může tyto vlastnosti přivést na emocionální úroveň. Tito lidé jsou připraveni čelit výzvám a nebojí se převzít iniciativu.

Pokračování na další straně