Milostný vztah s osobou narozenou v tomto znamení je brutální boj s ohněm!

Přesto Beran v mládí zažil mnoho zlomených srdcí. Ačkoli mnoho lidí rádo poukazuje na sobecké sklony Beranů, mají také vřelé srdce. Mají neuvěřitelně vřelé srdce a mají tendenci vidět v druhých to nejlepší, i když všechny důkazy svědčí o opaku. Pokud se do někoho zamilují a jejich partner dokáže udržet věci svěží a zajímavé, jsou to zuřivě věrní partneři. Jako většina věcí v životě má i Beran svou temnou stránku. Platí to zejména, pokud jde o jejich chování v lásce a vztazích. Pokud jejich temná stránka převládá, může se u nich objevit hněv, a dokonce i zneužití. Temná povaha Beranů je také velmi panovačná a bude chtít dominovat.

Budou se zlobit, pokud se milovaná osoba nepodřídí jejich plánům nebo s nimi nebude spolupracovat. Mají malou kontrolu nad svými emocemi a mají tendenci zanechávat zlomené srdce a naprostou destrukci. Temná povaha Berana může způsobit, že věrnost bude velmi proměnlivá. Mohou být náchylní k podvodům, ale díky návratům doprovázeným krásnými gesty se jim přesto podaří partnera získat. Beran a fyzické vztahy jsou úzce spjaty se světlem i temnotou. Potřebují fyzické doteky, ale nemají rádi oplzlé hry.

Pokud chcete získat jeho pozornost, musíte být odvážní a přímí. Okamžitě se na vás vrhne a bude vás chtít pohltit. Chce, abyste se mu podvolili, a chce, abyste se podvolili vy jemu. Jeho vášeň může být tak intenzivní, že vás může přemoci. Když jeho temná stránka začne dominovat, chová se Beran jako dítě, které uprostřed noci volá po láhvi a budí unavené rodiče. Není to vědomý sobecký záměr, ale vrozená touha a je prvořadá.

Beran chce, co chce, kdy chce, a příliš se nestará o to, kdo se jeho touhám staví do cesty. Partner se ponoří do jeho vášně a je svědkem Beranovy prvotní touhy, kterou může uspokojit pouze jeho partner. Beranova dynamická energie touží po uznání. Je těžké mu odolat. Jsou okouzlující, milují zábavu a rádi se baví. Opravdu se o vás zajímají a kladou otázky, na které by se nikdo jiný neodvážil zeptat. Je to jedno ze vzácných znamení.