Modlitba, která skutečně uzdravuje. Čtěte jen v nejtěžší chvíli

Nebeský Otče, přicházím k tobě jako tvé dítě, protože tě tolik potřebuji. Potřebuji tě ve svém fyzickém zdraví, ve svých emocích, ve své spiritualitě a ve svých mezilidských vztazích. Mnoho mých problémů bylo způsobeno mými vlastními chybami a hříchy; nyní je před tebou pokorně vyznávám a prosím tě o odpuštění. Prosím tě také o odpuštění za rány, které v mém těle, mysli a duši zanechaly hříchy a chyby mých předků. Pane, vysvoboď mě ze všech těchto těžkostí.

S Tvou pomocí upřímně odpouštím všem, zvláště těm, kteří přímo ublížili mně nebo mým blízkým v mé rodině, ať už mrtvým nebo živým. Odpouštím také všem, jejichž hříchy jsou příčinou mého současného utrpení a problémů.

Otče, ve jménu tvého Syna Ježíše a mocí Ducha svatého tě prosím, abys mě i celou mou rodinu vysvobodil ze zlých vlivů. Vysvoboď nás ze všech otroctví, živých i mrtvých. Nebeský Otče, skrze lásku a krev Tvého Syna Tě prosím, abys požehnal mně i všem mým příbuzným, živým i mrtvým. Uzdrav všechny negativní vlivy předané z předchozích generací a zabraň, aby se přenesly na další generace mé rodiny.

Symbolicky pokládám Ježíšův kříž nad hlavu každého člena své rodiny a mezi jednotlivé generace. Prosím, aby Ježíšova krev očistila pokrevní svazky v mé rodině. Žádám Tě, abys přikázal svým strážným andělům, aby nás obklopili. Archanděl Rafael, strážný anděl uzdravení, ať zprostředkuje božskou uzdravující sílu v oblastech, kde ji každý z nás potřebuje. Ať se tvá uzdravující síla uvolní nyní a pokračuje tak dlouho, jak dovolíš.

Pane, nahraď všechna pouta v našich rodinách svatou jednotou v rodinné lásce. Pane, dej, ať máme ještě hlubší pouto s tebou a tvým Synem v Duchu svatém. Dej, ať rodina Trojice pronikne do naší rodiny svou soucitnou a ohnivou přítomností, ať naše rodina tuto lásku poznává a projevuje ji v našich vztazích. V této modlitbě Ti předkládáme všechny své potřeby, kterých si nejsme vědomi, a modlíme se v Ježíšově vzácném jménu. Amen.