Moje kamarádka nevěděla co s jablky, tak ji napadlo upéct jablečné řezy. Narazila na tento recept s pudinkem a když ho vyzkoušela

postup:

Jablečné řezy začínají přípravou těsta. Jeho příprava je velmi jednoduchá, protože postačí smíchat jednotlivé ingredience dohromady. Vznikne těsto, které následně nalijte na plech a pečte při teplotě 180 stupňů Celsia.

Po dobu, co se peče těsto si můžete připravit jablečnou náplň. Jablka oloupejte, nastrouhejte a potom je smíchejte s cukrem a skořicí. Nechte je chvíli v míse a pak slijte vodu, kterou postupně pustí.

Na závěr pudink. Jeho příprava je jednoduchá, protože se stačí držet návodu na sáčku. Na závěr přidejte smetanu a želatinu, čímž získáte potřebnou pevnou konzistenci, která bude na vašich řezech dobře držet.

Když máte vše připraveno, stačí jablečný řezy jen zkompletovat. A to není nic složité, protože postačí využít těsto, na to nanesete vrstvu jablek a potom vrstvu pudinku. Tu můžete na závěr posypat skořicí. Vše nechte důkladně vychladit, potí nakrájejte a můžete ochutnat. Přejeme vám dobrou chuť.

Zdroj.somzena.sk