Muž opustil manželku a jejích 5 dětí, když zjistil, že mu 9 let lhali

Jedenačtyřicetiletý muž, který sdílel svůj příběh na Redditu, si byl vědom skutečnosti, že jeho rodina není dokonalá, ale nemyslel si, že by byl léta zneužíván a podváděn. Když však zjistil pravdu, zpřetrhal veškeré vazby se svou bývalou manželkou a jejími 5 dětmi, které vychovával jako své vlastní.

Muž uvedl, že byl se svou 38letou bývalou téměř deset let a za tu dobu jí pomohl vychovat jejích 5 dětí z předchozích vztahů, kterým je nyní 22, 19, 17, 11 a 9 let. Vždy se k dětem chovala, jako by byly její vlastní, zvláště když biologičtí otcové nebyli v jejich životech skutečně přítomni.

Přestože se muž a jeho žena v jednu chvíli rozešli, zůstali v kontaktu a snažili se svůj vztah napravit. Muž v té době pracoval v jiném státě, ale i tak dělal pro rodinu maximum a finančně ji podporoval.

To však v té době ještě netušil, že ho rodina posledních 9 let podváděla. „Kdybych zjistil, co dělají, neplatil bych účty,“ napsal.

Zatímco se stále snažili zachránit svůj vztah, chodila s jinými muži, ale jak se ukázalo, nebylo to poprvé a po celou dobu jejich vztahu se vídala s jinými muži.

Pokračování na další straně