Muž se rozhodl prozkoumat budovu, která byla léta opuštěná; když se dostal do druhého patra, nemohl uvěřit vlastním očím

Bob Thyssen miluje staré, opuštěné vily, stavby a budovy obecně. Tato místa ho fascinují a naplňují úžasem a úctou. Přestože zchátralé budovy nejsou pro každého, na videích ukazuje, že tyto cesty mohou být velmi obohacující. Když Bob vstoupil do budovy, nemohl uvěřit tomu, co vidí.

Ačkoli byl dům před několika lety opuštěný, vůbec tak nevypadal. Naopak, vypadal, jako by někdo odešel do práce a vracel se domů. Na stole ležely noviny a na postelích povlečení. Na posteli v dětském pokoji dokonce ležel plyšový medvěd, ale vůbec nebyl zaprášený. Jak je to možné? Mohl někdo položit na nábytek apod. věci, které by Boba vyděsily?

Bob byl ve stejné vile před několika lety a možná zjistil některé podrobnosti, když porovnal, co se od té doby změnilo. Jinak to bylo stejné jako před několika lety. Pro Boba to bylo úžasné, bylo to jako vrátit se v čase. Kuchyň byla plná nádobí, všechno jako by čekalo, až se majitel vrátí a vdechne místnosti život.

Pokračování na další straně