Muži jakých znamení zvěrokruhu nikdy nepodvedou ženu, kterou milují

Znamení zvěrokruhu Rak

Bude muž ve znamení zvěrokruhu Rak věrný své ženě? 

Pro zástupce znamení zvěrokruhu Raka je na seznamu priorit silná rodina. Nevěra narušuje jejich vnitřní klid a zneklidňuje je. Po klopýtnutí jsou tito muži velmi znepokojeni a sužováni výčitkami svědomí.

„Rakovci si dobře uvědomují, jak vysoká je cena za zradu. Z pomyšlení, že budou muset změnit svůj obvyklý způsob života, opustit útulné rodinné hnízdo a znovu vybudovat vztahy, je uvrhne studený pot.

Je tu však malá nuance: pro Raky je na prvním místě názor matky. Pokud nepřijme volbu svého syna, muž tomu nepůjde a raději ženu opustí.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh

Pokud jde o manžele Kozorohy, odborníci tvrdí, že si mohou vysloužit titul ‚vzor manželské věrnosti‘.“ Kozorozi jsou svému partnerovi oddáni, nenechávají na něm kámen na kameni a vynakládají veškeré úsilí, aby zajistili pevný a harmonický vztah. Kozorozi milují, když je všechno pravda, a zrada do této představy nezapadá. Představitelé Kozorohů jsou věrní svému slovu a dodržují takové životní zásady, jako je čestnost a poctivost.

Porušení těchto požadavků je proto nepřijatelné. V ideálním případě se žena citově hodí k muži Kozorohu. Vzhledem k tomu, že Kozoroh je spíše zdrženlivé znamení zvěrokruhu, budou si jeho představitelé hledat stejně vyvoleného. Kromě toho je důležité, aby žena uměla hospodařit a plánovat rozpočet. Pokud partner chápe city svého protějšku, Kozoroh ho nikdy nezradí.