Na KAŽDOU nemoc existuje rostlina – TOTO JSOU RECEPTY: SEZNAM BABY VANGY OD A – Z

Baba Vanga, i když byla slepá, viděla víc než mnoho – detaily minulosti a hloubku budoucnosti. Její proroctví se naplňují dodnes.

„Všechno, co je potřeba k léčení, je kolem nás, v domovině kolem nás příroda všechno dala,“ řekla Vanga. Léčitelka nebyla proti lékařům a standardní medicíně, s výjimkou jejího vlastního případu. Často však upozorňovala, že syntetické drogy jsou špatné a nebezpečné.

Hluboce věřila, že nejdůležitější je rovnováha v těle, kterou musíme dosáhnout sami a tím, co je nám dáno ze země, a že na každou nemoc existuje rostlina.

Přenášíme je v plném rozsahu: Na každou nemoc existuje rostlina

Akné

Před spaním si na obličej přiložte obklad, bavlněnou látku nebo gázu, kterou jste předtím namočili do vody, ve které se vařila mýdlová voda, meduňka a černý bez.

Alergie

Malou lžičku suchého pelyňku namočte přes noc do malého šálku studené vody, ráno sceďte a pijte třikrát denně po jídle smícháním velké lžíce této vody s trochou medu. Prevence alergií: Během jara vypijte jednu sklenku pelyňkového vína denně.

Artritida

Uvařte 10 kořenů bramboříku ve velkém množství vody. Tuto směs nalijte do vany, a až vychladne na snesitelnou teplotu, vykoupejte se v ní. Voda by měla pokrývat úplně celé tělo. V lázni vydržte, dokud voda nevychladne. Postup je vhodné opakovat 10x s tím, že stejnou čajovou směs můžete použít dvakrát (zahřátou). 

Druhou variantou je svařit půl litru silné brandy s půl balením soli. Vařte, dokud se polovina tekutiny neodpaří. Ráno a večer masírujte vzniklou směsí bolavá místa, případně směs přidejte do vodní lázně. Na bolest v rukou (zápěstích) můžete použít také kapradí. To krátce povařte a odstavte. Až bude voda s kapradím vlažná, ponořte do nálevu ruce. Opakujte každý večer po dobu 10 dnů.

Astma 

Přelijte 40 červených cibulí horkou vodou a nechte změknout, přidejte půl litru oleje a směs rozmačkejte. Každé ráno a každý večer na lačný žaludek si dejte jednu polévkovou lžíci tohoto pyré. Baba Vanga také nedala dopustit na čaj z květu podbělu.

Bolesti 

Pokud vás bolí záda, potřete je medem, med vtírejte směrem zespodu nahoru. Při bolesti prsou v důsledku hormonální nerovnováhy přikládejte obklady z odvaru pelyňku a ostružiny. Obklady používejte ideálně přes noc. Bolesti žlučníku (provázené nevolností a zvracením po konzumaci tučných jídel) zmírníte, když vypijete šťávu z půlky citronu s půl lžičkou jedlé sody. Na bolesti žaludku pomáhá čaj z bazalky, heřmánku a máty. Po každém jídle vypijte jeden malý šálek.

Pokračování na další starně