Najděte odvahu odejít, když není důvod zůstávat

Věděla jsem, že odchod by pro mě byl velmi bolestivý. Koneckonců jsem do této lásky hodně investovala. Energie, čas, úsilí. Po tom všem jsem to prostě nemohla vzdát! Nejsem člověk, který se vzdává bez boje. To jsem si myslela. Pak…

Ale už jsem s ním nemohla zůstat. Rozhodla jsem se čelit všem svým strachům. Rozhodla jsem se žít bez něj. A nebylo to vůbec tak děsivé. Nebylo to vůbec děsivé. Teď jsem sama a upřímně, nikdy jsem se necítila tak klidně. Našla jsem v sobě mír a harmonii.

Pokud máte pocit, že vás ve vztahu nic nedrží, odejděte. Protože zůstat s někým, s kým nemáte nic společného, ​​je mnohem bolestnější než odejít. Nemučte se. Nikdo nestojí za tvé slzy.

Najděte ve svém životě odvahu, kterou potřebujete v dobách, jako jsou tyto. Vím, jak se cítíš. Vím, jak moc to bolí. Ale jdi pryč. Jděte vpřed a neohlížejte se. Věřte své intuici.

Najděte odvahu začít svůj život znovu. Najděte nové cíle. Představte si nové sny. Dělejte věci, při kterých se cítíte dobře a šťastní. Nebojte se – směle do toho!

Musíte se osvobodit od těchto toxických vztahů, abyste se znovu našli. A věřte, že z dlouhodobého hlediska to bude stát za to. Když se ve svém životě zbavíte všeho toxického, najdete štěstí a klid.

Neboj se. A neohlížej se. Štěstí je před vámi.