Nejchutnější medový dort se zakysanou smetanou se doslova taví v ústech: Příprava je jednoduchá

Medové pláty spojené vynikajícím lehkým smetanovo-šlehačkovým krémem.
To je nejoblíbenější sladké pokušení pro vás …

Průměr 21-22 cm, hmotnost koláče – 1,8 kg.

Těsto:
80 g másla
80 g cukru, dřevěné štěpky. sůl
150 g medu
1 lžička soda
2 střední vejce
+/- 470 g mouky

Smetana:
1 kg zakysané smetany
140 g práškového cukru
Vanilka


Průměr 21-22 cm

Těsto:
80 g másla
80 g cukru, špetka soli
150 g medu
1 lžička. soda
2 střední vejce
+/- 470 g mouky

Smetana:
1 kg zakysané smetany (nebo 700 ml těžké smetany)
140 g moučkového cukru
Vanilka

180 ° C ~ 3-4 min

Pokračování na další straně