Bramborová jídla jsou jednoduchá a rychlá na přípravu a každý je miluje.
Brambory se nastrouhají a smíchají s cibulí a dalšími přísadami. Placky se pak pečou, dokud nezískají krásnou zlatavou barvu a podávají se ještě horké.
Tento proces přípravy lze však výrazně urychlit. Chceme se s vámi podělit o skvělý tip z YouTube kanálu, jak udělat bramboráky na struhadle.
Chuť bramboráků přímo závisí na konzistenci směsi.
Pokud budete brambory strouhat ručně, bramborová směs nebude tuhá. Tento způsob přípravy s mlýnkem zajistí, že palačinky budou velmi měkké.
Jsou rychlé na přípravu, jednoduché a chutné – přesvědčte se sami!
Budete potřebovat:
- 1 kg brambor
- Cibule 1-2 ks.
- 2 ks vajec
- 1 hrnek pšeničné mouky (asi 150 g)
- Sůl
- Černý pepř podle chuti
- Slunečnicový olej
Pokračování na další straně