Nejlepší bramboráky za 3 minuty! Naučte se tento trik a jinak je už nebudete vyrábět

Bramborová jídla jsou jednoduchá a rychlá na přípravu a každý je miluje.

Brambory se nastrouhají a smíchají s cibulí a dalšími přísadami. Placky se pak pečou, dokud nezískají krásnou zlatavou barvu a podávají se ještě horké.

Tento proces přípravy lze však výrazně urychlit. Chceme se s vámi podělit o skvělý tip z YouTube kanálu, jak udělat bramboráky na struhadle.

Chuť bramboráků přímo závisí na konzistenci směsi.

Pokud budete brambory strouhat ručně, bramborová směs nebude tuhá. Tento způsob přípravy s mlýnkem zajistí, že palačinky budou velmi měkké.

Jsou rychlé na přípravu, jednoduché a chutné – přesvědčte se sami!

Budete potřebovat:

  • 1 kg brambor
  • Cibule 1-2 ks.
  • 2 ks vajec
  • 1 hrnek pšeničné mouky (asi 150 g)
  • Sůl
  • Černý pepř podle chuti
  • Slunečnicový olej

Pokračování na další straně