Nenechávejte tyto 3 věci v koupelně: Přinášejí smůlu a kradou peníze z domova

2. Prázdné lahvičky od kosmetiky, staré zubní kartáčky, odkryté špinavé ručníky, odpadky, rozbité věci, rozbitá zrcadla, neustále přetékající a otevřený koš na prádlo…

Jakýkoli nepořádek v koupelně způsobuje, že se z ní špatná energie šíří do celého domova. Snažte se vyhodit z koupelny vše prázdné, rozbité a nepotřebné. To je prostě to, co slouží k udržování čistoty, takže on sám by měl být vždy upravený a čistý. Koupelna je nejlepší udělat v minimalistickém stylu, aby v ní bylo co nejméně věcí, aby se v ní „neukládala“ špatná energie.

3. Umělé květiny – Pokud chcete koupelnu ozdobit nebo osvěžit její vzhled, nikdy do ní nedávejte umělé a plastové květiny. To je špatné pro energii feng shui, vyzařuje to mrtvou energii, stagnuje tok a zabírá místo, které byste mohli využít pro čerstvé koupelnové rostliny, které mají skvělý efekt feng shui. V koupelně se doporučuje pěstovat bambus, kapradí, eukalyptus, smilstvo, aloe vera… Pěstování živých rostlin v koupelně v mírném množství může zkrášlit prostor, ale také přinést veselou, krásnou energii to příznivě ovlivňuje atmosféru v domácnosti a finance.