Nikdy nenoste v kapse tyto věci! Podle šamanů přinášejí smůlu a neštěstí

Mobilní telefony

Stává se běžnou praxí nosit mobilní telefon v kapse, když jdete ven. Dávejte si pozor, do které kapsy ho dáváte. Vyhněte se náprsním kapsám a kapsám u košile. Srdeční čakra se nachází uprostřed hrudníku a je považována za energetické centrum emocí, lásky, soucitu, harmonie a spojení s ostatními lidmi a světem kolem nás. Proto se držte dál od srdce a mobilní telefon mějte v kapse kalhot nebo v tašce. Zabráníte tak energetickým blokádám, které mohou ovlivnit vás i vaše vztahy.

Ostré předměty a klíče

Ve védské astrologii se často předpokládá, že předměty a symboly mají určitou energii a ovlivňují život jedince. Někteří lidé věří, že ostré předměty, zejména ty spojené s násilím, přitahují negativní energii a nežádoucí události. Symbolizují konflikty, nebezpečí a negativní síly. Pokud věříte učení védské astrologie a myslíte si, že nošení ostrých předmětů po kapsách ovlivňuje vaše energetické pole, můžete zvážit nošení těchto předmětů ve speciálním pouzdře nebo přívěsku na klíče.

Nepotřebné předměty

Podle védské astrologie rady, jak si uspořádat kapsy, odrážejí obecné zásady čistoty, pořádku a harmonie v našem životě. Udržování pořádku v kapsách lze chápat jako způsob, jak udržet energii, která nás obklopuje, a pozitivní mysl. Každý den si uspořádejte kapsy a vyhoďte staré kapesníky a účtenky. A zapomenuté mince si schovejte do pokladničky.

Nezatěžujte příliš sebe a své kapsy. Dejte si do kapes jen to, co potřebujete. Těžké nebo nepotřebné předměty v kapsách totiž ovlivňují energetickou rovnováhu ve vašem těle. Čím větší váha v kapsách, tím větší neklid a nepohodlí.