Nová 7denní citronová strava detoxikuje a spaluje tuky

A TADY JE CHVÁLENÝ CITRONOVÝ DIETNÍ PLÁN:

1. DEN: KOUZLO NA PRÁZDNÉM ŽALUDKU

První věc ráno naplňte sklenici vlažnou vodou. Vložte dovnitř několik nakrájených citronů a odložte je na několik minut, dokud ráno nedokončíte mytí a čištění zubů nebo jiné rutiny. Poté vypijte citronovou vodu.

Totéž opakujte odpoledne, opět na lačno. A prázdným žaludkem máme na mysli 30 minut před obědem, ráno můžete snídat po první sklenici citronové vody.

DEN 2: DETOXIKUJTE A MINERALIZUJTE!

Ujistěte se, že pijete minerální vodu během dne. Pokračujte s citronovou vodou ráno a odpoledne a vypijte asi 2–3 litry minerální vody po celý den. Můžete dokonce přidat plátek nebo dva své oblíbené ovoce pro ještě lepší výsledky.

DEN 3: PLNĚJŠÍ OBĚD

Pokračujte ve své rutině s citronovou vodou také ráno třetí den. Nyní na oběd jej můžete pít k jídlu místo před obědem. Během dne pijte hodně minerální vody s ovocem.

DEN 4 A DEN 5: VŠE SE OPAKUJE

Ve 4. a 4. den byste měli postupovat stejně jako v den 3. Na zdraví a zdola nahoru!

DEN 6: LIMITY

Stejně jako 3. den, ale nyní byste měli omezit počet sklenic citronové vody na 2 denně.

DEN 7: VYTVOŘENÍ ZVYKU

Poslední den byste měli vypít sklenici citronové vody ráno na lačný žaludek. To by se mělo stát zvykem, který musíte dodržovat po zbytek svého života. Je to příjemný zvyk, který stimuluje vaše hubnutí, zvyšuje imunitu a detoxikuje vaše tělo.

Pokračujte v pití velkého množství citronové vody během dne a nezapomeňte udržovat tělo hydratované a nabité energií.

Pokud pijete pouze citronovou vodu, aniž byste provedli jakékoli další změny ve stravě, pravděpodobně nebudete mít požadované výsledky. Kromě tohoto detoxikačního nápoje byste měli začít zdravěji jíst, být aktivní a zůstat fit. To je vzorec úspěchu; citronová voda jen stimuluje proces spalování tuků a poskytuje vám ještě lepší výsledky za kratší dobu.

Zdroj:Fithacker