ODHALENO! 10 důvodů proč jsou někteří muži posedlí análním s*x*m a proč ho ženy naopak nesnášejí

4. Touží po moci 

Anální sex dává mužům absolutní pocit převahy a síly. Vzrušuje je to k nepříčetnosti, protože mohou svoji partnerku zcela ovládat. Muži dobře vědí, že jim je žena vydána na milost a jejich orgasmus je zcela v jejich rukou. A to oni přímo zbožňují. 

5. Něco jedinečného 

Muži milují anální sex i kvůli tomu, že jej nemají každý den. Proto je to pro ně velmi výjimečná chvíle, kterou si užívají vždycky, když jim to jejich partnerky zprostředkují. Dámy, užijte si tyto chvíle i vy a nebojte se toho. Že anální sex je bolestivý, je pověra.  Jestliže s partnerem dodržíte základní rady, nemusíte se toho vůbec bát.

 6.Intenzivnější prožitek

Podle sexuálních expertů je prý anální sex mnohem intenzivnější, orgasmus je silnější a představuje větší dobrodružství.

7.I ženy si to umí užít

Většina žen sice nemůže análnímu sexu přijít na jméno, ale jsou i takové, které jej zbožňují. Je velmi důležité svému partneru důvěřovat a dodržovat s ním základní pravidla. Pokud je splníte, i vám se tyto praktiky mohou zalíbit.

8.Malé riziko otěhotnění

Je opravdu velmi malá pravděpodobnost, že během análního sexu mohou ženy otěhotnět, ale vždy je tu opravdu malinké riziko. Nejdůležitější je se uvolnit, aby vás nic nebolelo a vy jste mohli zažít nejlepší sex a orgasmus vašeho života.

9. Orgasmus snů 

Ženy na análu může přitahovat živočišnost a vyzkoušení něčeho nového. Zároveň jsou v konečníku erotogenní zóny, které způsobí orgasmus, na který budou dlouho vzpomínat. 

10. Je to mužské umění 

Zkušený muž a milenec ví, že při sexu zezadu si musí dát na čas a jít na věc opravdu velmi pomalu, aby si to užila i partnerka. Žádná rychlovka, žádný bleskový sprint k cílové rovince, naopak pěkně běh na dlouhou trať. Jedině tak z toho budou mít prožitek oba. 

Pokračování na další straně…