ODHALENO! 10 důvodů proč jsou někteří muži posedlí análním s*x*m a proč ho ženy naopak nesnášejí

Jedna ho miluje, druhá nenávidí. Řeč je o análním sexu, který budí rozporuplné reakce – buď mu žena propadne, anebo o něm nechce ani slyšet. Co vlastně mají ženy na análním styku rády a co jim naopak vadí?


1. Má historické opodstatnění

Starověké kultury braly anální sex jako běžnou praktiku mezi mužem a ženou, a dokonce v něm viděly zdravotní výhodu. Například v Peru byl anál běžnější než vaginální sex a historikové tvrdí, že tuto praktiku používali jako antikoncepci. 

2. Jsou v tom zvířecí instinkty

Vědci zjistili, že některé druhy zvířat jako delfíni, žirafy, kosatky nebo šimpanzi bonobo mají v oblibě anální potěšení. Podle nich si ale dopřávají i samičí či samčí orgie. Zvíře, které se análu bojí, je jeden druh štíra, který když pociťuje nebezpečí, odpojí od sebe nejen ocas, ale i zadeček. Bohužel mu už nikdy nedoroste. 

3. Zakázané ovoce nejvíc chutná 

Mnoho mužů miluje anální sex právě kvůli tomu, že působí jaksi zakázaně. Ženy k tom totiž nejsou tak nakloněny jako jejich drahé polovičky.  A jak se říká, zakázané ovoce chutná nejlépe. Ale i v dnešní době si anální sex dopřává každý čtvrtý český pár a nestydí se za to. 

Pokračování na další straně…