Palác tvrdil, že Kate s rakovinou nebojuje. Měl pro to srdcervoucí důvod

V posledních týdnech se hodně spekulovalo o zdravotním stavu princezny Kate. Kensingtonský palác již několik týdnů mlčí a zdráhá se fanouškům královské rodiny prozradit, jaký je zdravotní stav princezny Kate. Nyní však princezna Kate prozradila, proč původně svou diagnózu popírala. Měla k tomu srdcervoucí důvody.

Po týdnech spekulací princezna Kate prolomila mlčení a zdrcující zprávu oznámila na sociální síti X. Vysvětlila také, proč informace tak dlouho tajila, přestože se v poslední době objevily různé konspirační teorie.

V lednu dokonce Kensingtonský palác popřel, že by Kate měla rakovinu. Deník Mirror však uvedl, že nešlo o záměrnou lež. Nemoc totiž vyšla najevo až poté, co Kate v lednu podstoupila plánovanou operaci břicha. Do té doby o ní nikdo nevěděl.

‚V lednu jsem v Londýně podstoupila rozsáhlou operaci břicha a v té době se mělo za to, že můj stav rakovinu nevykazuje. Operace byla úspěšná. Pooperační testy však odhalily rakovinu. ‚Operace byla úspěšná, ale pooperační testy odhalily rakovinu. Lékařský tým mi proto doporučil podstoupit chemoterapii,“ dodala princezna.

Pokračování na další straně