PO těžkých dnech a špatných láskách se HVĚZDY rozhodly ODMĚNIT toto znamení zvěrokruhu: Konečně najde PRAVOU LÁSKU!

VÁHY:

S pomocí hvězd konečně najdete správnou cestu. Právě když očekáváte, že se na vás nepodívá žádné štěstí, hvězdy vás navedou na správnou cestu. Jedna postava se stane oblíbenou postavou vašeho srdce. A ty jsi ta nejšťastnější postava na světě, jen proto!

ŠTÍR:

Je čas, aby se vaše nejistota proměnila v jistotu a vaše lhostejnost ve vůli. Bude to vůle hvězd, které budou hrát a odmění vás štěstím. 

STŘELEC:

Už nebudete počítat s jedním člověkem, protože jste kvůli němu hodně trpěli. Po velkém utrpení vás hvězdy nasměrují ke skutečné lásce. To bude ten správný čas cítit se šťastný a milovaný. A budete mít příležitost ukázat, že milujete a jste milováni.

KOZOROH:

Máte štěstí, že jste někdo, kdo má trpělivost. Kdyby tomu tak nebylo, mnohokrát byste se potopili. Nyní je čas ukázat, že jste připraveni si s partnerem vyřídit všechny účty. Z jeho strany pocítíte upřímnou vděčnost.

VODNÁŘ:

Jste velmi citliví, ale přesto jste to zvládli. Váš život byl těžký a je čas, aby vaše utrpení skončilo. Proto budete mít lepší dny a čas, který bude odměnou za vaše utrpení. Zamilujete se a bude to jako milovat poprvé.

RYBA:

Je čas zaměřit se na váš citový vztah. Musíte vědět, na čem jste, k čemu to vede a zda to má budoucnost. Až dosud to pro vás nebylo důležité. Ale jak čas plyne, je to pro vás nyní stále důležitější. Je čas všechno vědět a hrát pod širým nebem!