Pokud chcete být skutečnou ženou, dodržujte těchto 10 základních pravidel

Některé ženy silně září, a tak se všem ve městě zamotá hlava, zatímco jiné splynou s davem jako malé šedé myšky. Jak najít svou vnitřní bohyni? Najděte krásu, dobrotu, laskavost a to, že jste zářivá žena!

1. Manikúra a pedikúra

Nehty na rukou a nohou by měly být vždy dokonale upravené. Pokud neděláte nic jiného, používejte bezbarvý lak na nehty. Nemáte čas nebo peníze na profesionála? Stačí si udělat manikúru doma. Důležité je, aby se vám manikúra z nehtů nikdy neodlepila.

2. Účes

Vždy mějte čisté a upravené vlasy. Nikdy nevycházejte ven s mastnými vlasy. Požádejte svého kadeřníka o radu, jak snadno pečovat o vlasy doma. Používejte doplňky do vlasů.

3. Make-up

Zejména po dosažení určitého věku je dobré nedokonalosti a vrásky trochu zakrýt. Naneste tenkou vrstvu podkladové báze a pudru, neutrální oční stíny, řasenku a rtěnku v pěkném odstínu. Vyhněte se křiklavým odstínům a odvážnější si nechte na svátky a výjimečné události.

4. Parfém

I kdyby to byla jen cesta do posilovny, žena by se jí měla vzdát. Samozřejmě není třeba to přehánět, ale v běžný všední den bez důvodu je dobré nastříkat si trochu parfému jen tak pro sebe. Příjemná vůně ženy se muži snadno vryje do mozku.

Pokračování na další straně