Pokud se přátelíte s lidmi ve znamení býka, měli byste vědět toto!

2. Můžete být při nich samým sebou. Dokáží dobře pochopit lidí. Při býcích jednoduše nepředstírejte, že jste někým jiným, buďte samým sebou. Za to vám budou velmi vděční. No nepromíjí zradu, pro ně to znamená konec světa. Dokonce i když odpustí první zradu, po druhé vás už nechá a odejde. Nebude se o více už víc zajímat. Na první pohled se může zdát, že představitelé tohoto znamení jsou uzavřenější, ale není to tak. Mají rádi kontakt, jsou společenští a při lidech se cítí velmi dobře. Jen je musíte přijmout s otevřeným srdcem, se všemi jejich nedostatky a zvláštnostmi. Lehčí si zvyknou na nového člověka a porozumí mu.

3. Budou vás ochraňovat. Jednoduše máte při nich pocit stability a bezpečnosti. Jsou stabilní a proto nemají rádi neklidný životní styl. Jsou velmi pohodlní, jsou si jisti samými sebou, a když jste s nimi, jste nezranitelní a chráněni. Jsou odvážní a silní na to, aby dokázali vyřešit problémy a ještě vás i podpořit.

4. Jsou známí svou tvrdohlavostí. Musíme zmínit jeden nedostatek, a to ten, že jsou neústupní ve svých rozhodnutích. Nenechají se nikým ovlivnit a mají svůj vlastní pohled na svět. Podívejme se na to z pozitivního pohledu – spoléhají se pouze na sebe, jdou si svou vlastní praktickou cestou, dokud svého cíle nedosáhnou. Nemají rádi spontánnost a snaží se své plány připravit předem.

Pokračování na další straně…