Pouze 3% žen v domácnosti vědí o tomto triku! Nemohl jsem si to ani představit – sdílejte

Cibule je mocný nástroj proti komárům, mravencům a jinému hmyzu. Nalijte do misky s vodou, cibuli nakrájenou na kroužky. Hmyz se bude držet dál od tohoto místa!
Cibule pomáhá vyrovnat se s nečistotami z povrchu boty. S nimi můžete vyčistit podešev, látku a dokonce i kůži. Odstraňte i těžká místa trávy!
Díky svým antibakteriálním vlastnostem pomáhá cibule při kousnutí hmyzem a zmírňuje podráždění a zánět kůže.

Odvar z cibule uvolňuje bolest v krku a snižuje zánět. Můžete to pít s medem, je to velmi účinný prostředek! Léčivých vlastností cibule je nespočet! Z cibulové pasty můžete vytvořit masku pro mastnou pleť: Cibule bude působit jako represivní prostředek na mazové žlázy. Kůže vysuší a zánět zmizí.
Voda s cibulovými slupkami působí velmi dobře na pokožku hlavy: odstraňuje lupiny, dodává vlasům objem a posiluje jejich růst. Po použití běžného šamponu se doporučuje tímto roztokem opláchnout vlasy!

Léčivé vlastnosti cibule jsou známy všem, ale mnoho lidí kvůli zápachu cibuli nespotřebovává. Je zajímavé vědět, že vůně cibule nebo česneku zmizí, pokud si dáte nějaké ořechy nebo mandle. 

Pokud sušíte cibuli na malé kousky, můžete ji přidat jako přírodní aroma pro koláče a koláče, které nejsou sladké! Vložte kousek cibule do pytle s moukou a získá chutnou vůni. Domácí chléb, rohlíky a slané koláče budou vynikající.

Zdroj:myfitmagazine..com