POZOR! KAŽDÉ ZNAMENÍ HOROSKOPU V ROCE 2023 ČEKÁ JEDEN ZVLÁŠTNĚ TĚŽKÝ MĚSÍC! Buďte připraveni, někteří se nadmíru zadluží a rozpadají se i manželství!

Štír
Červenec je čas každoročních dovolených a relaxace, ale příští letní drama vás čeká v práci i v rodině. Budete skřípat zuby a snažit se dostat situaci pod kontrolu, ale spolupracovníci a rodinní příslušníci vás obviní z toho, že jste podivín v ovládání a odmítnou vyhovět vašim požadavkům. To platí zejména o vašem partnerovi, takže ty hádky mohou vyústit v rozhodnutí ukončit manželství nebo dlouhodobý vztah.

Střelec
Těžký a napjatý říjen čeká lidi narozené ve znamení Střelce . Budete mít problémy s komunikací s partnerem a kolegy v práci a ke svému údivu budete mít pocit, jako by se lidé stali imunními vůči vašemu kouzlu . se kterými běžně řešíte četné problémy. Budete se cítit jako v patové situaci a v určitém okamžiku budete čelit dilematu, zda se řídit rozumem nebo emocemi. Nebude to jednoduché rozhodnutí.

Kozoroh
Kozorozi jsou někdo, kdo utrácí peníze extrémně opatrně a stará se o každý těžce vydělaný dinár. V březnu však chcete pozvednout svůj životní styl a fascinovat nadšence, budete si půjčovat nad všechna opatření a limity, takže s bankou můžete očekávat velmi nepříjemnou situaci. Abyste se tomu vyhnuli, snažte se zachovat sebekontrolu a pevnou vůli a nepodléhejte krátkodobým touhám po luxusním životě, který si nemůžete dovolit, alespoň ne v tuto chvíli.

Vodnář
Nadcházející léto a zejména měsíc červenec pro vás bude mimořádně komplikovaným obdobím. Dlouhé vztahy mohou upadnout do krize a nestabilní vztahy se ocitnou na tenkém ledě a brzy se zlomí. Během tohoto období buďte opatrní, co říkáte, a ovládejte svůj hněv, protože vaše slova by mohla být použita proti vám. Zdržte se unáhlených rozhodnutí, zvláště pokud jde o rozpad vztahu nebo manželstvíprotože téměř jistě budete činit pokání.

Ryba
Lidé narození ve znamení Ryb dovedně plavou v rozbouřených vodách života, ale v září narazí na problémy, o kterých se jim ani nesnilo. V určité chvíli budete mít pocit, že se dusíte v problémech, do bodu, kdy je to, jako byste nemohli dýchat. Naštěstí to období nebude trvat dlouho a na konci září si budete moci vydechnout a od října se můžete rozloučit s problémy, které vás sužovaly předchozí měsíc.