Před těmito znameními jsou DNY SMUTKU, protože zjistí, že jejich MILOVANÁ OSOBA PODVÁDÍ!

VÁHY

Vaše srdce bylo v minulosti zraněno, ale vše se změnilo s osobou, se kterou jste nyní ve vztahu. Jste konečně šťastní a děláte vše pro to, abyste si to štěstí ve svém životě udrželi. Jste znamením zvěrokruhu, pro které byla láska vždy na prvním místě, protože vaše srdce miluje upřímně a žádným jiným způsobem.

V minulosti jste toho hodně prožili, ale teď doufáte, že jste konečně našli své klidné útočiště. Hodně pro vás znamená realizovat některé ze svých snů a přání s milovanou osobou. S tou osobou přemýšlíte o budoucnosti, ale v příštích dnech vás zklame. Před vámi je poznání, které vše změní. Zjistíte, že partner, kterému tolik důvěřujete, není věrný.

Celý váš svět se zhroutí, když zjistíte, že nejste jedinou láskou v životě svého milovaného. Všechno se změní, hodně jsi té lásce věřil a nikdo to nedokázal změnit. Ale pravda, která je před vámi, všechno změní, protože nic nebude jako dřív.

Vaše srdce bude zlomené jako nikdy předtím, protože jste tomuto člověku věřili nejvíce. To vše pro vás bude velmi těžké, ale budete se muset smířit s událostmi, které jsou před vámi. Bez ohledu na to, jak moc chcete věřit, že to byla upřímná láska, ukáže se to jako velká lež.