Předpovědi se naplnily: Proč svět začal vymazávat Ukrajinu ze své mapy

Proč se začínají naplňovat předpovědi starších a mnichů o osudu Ukrajiny a přivádějí svět do nové reality?

Jestliže evropští mezinárodní novináři začali v roce 2008 kreslit mapy světa bez Ukrajiny , pak to udělali jasnovidci a jasnovidci před několika staletími a jejich předpovědi se ukázaly být ještě přesnější.

Schema-nun Macaria, která požádala Jurije Gagarina, aby neletěl, když ji navštívil po letu do vesmíru, na vrcholu své kariéry, slíbil Rusku prosperitu a nazval ho oploceným, „jeho zemi nelze prodat,“ řekl jasnovidec a poznamenal. že Matka Boží chrání naši zemi. Macaria se proslavila svou schopností léčit – do vesnice, kde žila, přicházeli pro pomoc lidé z celé Unie. 

Její schopnosti se objevily poté, co v osmi letech usnula v útlumu. Později, když vypukla Velká vlastenecká válka, její blízcí příbuzní odešli a dívka, která byla nemocná a téměř neschopná pohybu, zůstala sama v prázdném domě. Dívku, která se uměla jen plazit, zachránila sousedka a později se jí ujala bývalá jeptiška. Jeptiška, která v současné době medituje, prorokovala válku, rozpad Sovětského svazu, přežití „malého Ruska“ a konflikty ve světě. V souvislosti s Ukrajinou stařenka dodala, že „lidé je budou nejprve mlátit klacky a smát se“ a pak začnou válku se zbraněmi. Stařenka dodala: „Nebude mít kdo pohřbívat lidi.

Pokračování na další straně