Při procházce lesem se podíval na kalhoty a ztuhl. Černé skvrny na kalhotách jsou ve skutečnosti život ohrožující. To se může stát každému

Počasí venku dnes může být vyjádřeno jako nejméně 4 měsíce. Teplé a slunečné dny opět nahrazují mráz a chlad. Od konce zimy už sněžilo, ale teplota nebyla tak nízká, aby země a všichni její obyvatelé mohli dobře zamrznout. A teď se tento problém odhalil A Muž to dokázal během procházky v lese během jarní procházky.

Jeden muž se vydal na oblíbenou jarní procházku. Miluje přírodu, takže často chodí do místního lesa, aby načerpal energii a užíval si vůni trávy a teplého vzduchu. Co se mu ale během cesty stalo, rozhodně nečekal. Byl překvapen, když uviděl své kalhoty. Viděl na nich mnoho malých černých teček. Zpočátku nevěděl, co se děje, ale brzy pochopil.

Po nohou mu lezlo 15 klíšťat. Naštěstí byla správně oblečená, takže se jí nikdo z nich nemohl zachytit na kůži. Aby však varoval ostatní, zveřejnil na Twitteru fotografii varující před touto skutečností.

Pokračování na další straně