Těmto lidem přichází TĚŽKÉ OBDOBÍ! Před nimi je ROZCHOD s osobou, kterou NEJVÍCE MILUJE!

Milujete upřímně, protože vaše láska je opravdu výjimečná. Nikdy jste nevěděli, že předstíráte falešné emoce, protože respektujete lásku a nikdo to nemůže změnit. Jste citově velmi připoutáni k milované osobě, protože je to někdo, kdo vždy byl po vašem boku. Ať už ve špatných nebo dobrých časech, vždy se můžete spolehnout na svého partnera.

Velká důvěra, kterou máte, bude brzy zničena, protože váš partner přizná něco pro vás velmi důležitého, co vás bude velmi bolet. Ukazuje se pravda, že nejste jedinou láskou v partnerském životě. Jsou před vámi události, které vám přinášejí jen smutek, protože svého partnera skutečně milujete. Ale nebudete schopni překonat poznání, které je před vámi, protože vaše pýcha bude silnější než jakákoli láska.

Čeká vás velký smutek, protože si něco takového opravdu nezasloužil. Ale všechny události, které vás čekají, z vás udělají jen ještě silnějšího člověka. Vaše srdce bude hodně trpět, ale nikdy neodpustí, protože by vás ani ve snu nenapadlo odpustit podvodníkovi. Nebude to pro tebe lehké, protože jsi s tím člověkem doufala jen ve štěstí, ale on ti přináší jen smutek. Milovala jsi svého partnera nejvíc a on ti nejvíc ublíží.