„Přijdou dny velké katastrofy“: Podle mnoha prediktorů bude muset lidstvo příští rok čelit rozsáhlým přírodním katastrofám. Jaký bude svět po roce 2024?

Řím bude zcela zaplaven . Podle mnichovy předpovědi se 5-10 % polské populace stane obětí kataklyzmatu. To je hodně, ale mnohem více jich zemře v Německu a Francii. Nejstrašnější následky čekají Itálii.

Poté v Evropě přijde éra chudoby. Budete muset zapomenout na blahobyt a prosperitu.

Sbírka proroctví argentinských spiritualistů, „Třetí tisíciletí“, vydaná v roce 1956, nám odhaluje tajemství, jaká bude budoucnost Země. Publikace říká, že na planetu přijdou dny velké katastrofy . Zuřící hurikány doslova smetou města z povrchu, všude bude vládnout oheň a řeky zrudnou lidskou krví.

Vzduch bude naplněn toxickými plyny, choroboplodné zárodky budou padat shora. Celé země a národy zmizí z povrchu Země. Evropa se promění v jeden velký hřbitov a Asie a Afrika v pouště. Americký kontinent se změní k nepoznání. Brazílie a další jihoamerické země upadnou do záhuby.

Francii, Itálii a Německo zahalí kouř. Britské ostrovy půjdou pod vodu. Totéž se stane Japonsku, Austrálii a dalším ostrovním zemím. Následkům neunikne žádný evropský stát.

Zaplavena bude i střední Jižní Amerika, ale většina Brazílie zůstane nad vodou.

Masivní záplavy způsobí posun zemské osy. Soudě podle předpovědí se plocha půdy sníží o 2/3.

Je to možné? Vědci se domnívají, že celosvětové pocení je zcela reálné. Například povodeň v planetárním měřítku může způsobit obrovskou akumulaci energie v podzemních stresových zónách, což může vyvolat ničivá zemětřesení. Pokud k otřesu dojde pod vodou, zvedne se obrovská vlna, která smete vše, co jí stojí v cestě.

Potopa takového rozsahu samozřejmě zcela změní nejen povrch Země, ale i celý systém existence lidské civilizace.

Kromě vodní hrozby je tu i vulkanická. Podle výzkumů se vulkanická aktivita znepokojivě zvyšuje. Probouzí se například Kilauea na Havaji a Etna v Itálii. Každý z nich je schopen vyvrhnout dostatek popela, aby změnil celou biosféru Země.