Připravte se na ZATMĚNÍ Měsíce 25. března: Zde je návod, jak to ovlivní LÁSKU, PRÁCI, ZDRAVÍ

Zatmění Měsíc , které nastane 25. března, otevírá sezónu jarního zatmění roku 2024 a platí princip znamení Vah – tedy společenské vztahy, partnerství, spolupráci, ale i jakékoliv oficiální vztahy, sňatky, sňatky.

Letošní jarní zatmění změní život zástupců kardinálského kříže – Berana, Raka, Vah, Kozoroha. Zatmění Měsíce proběhne 25. března na 5. stupni znamení Váhu na sestupující fretce Měsíce, které lze nazvat osvobození.

Sestupný nebo jižní uzel je něco, co odchází, je to minulost, něco, co nemá pokračování. Proto se během tohoto zatmění můžete osvobodit od omezujícího prostředí, od toho, co brzdí a blokuje další rozvoj.

Koridor Vernal Eclipse se uzavře zatměním Slunce 8. dubna v Beranu.

Zatmění je zvláštní astrologický faktor, který může výrazně změnit život člověka. Astrologové často označují zatmění za osudový faktor, ale zatmění není osudové pro každého. Také z astrologického hlediska nemusí být osud nutně špatný. Osud je neinovativní, tj. nevyhnutelný vzestup a úspěch nebo nevyhnutelný pád a krize.

Zatmění na ose zvěrokruhu Beran – Váhy může v životě mnoha lidí vyvolat zlom, ale nemusí to být zlom negativní. Vše záleží na horoskopu narození a osobní prognóze. Zatmění je dočasné přerušení světelného zdroje.

Pokud vaše narozeniny spadají do tohoto koridoru zatmění, čeká vás důležitý rok. Karmická témata se objevují ve sféře vztahů, partneři se často navzájem podráždí, projevují netrpělivost, je zde tendence hrát drama z maličkostí. Pečlivě sledujte situace, které se vám dějí, schůzky, návrhy, myšlenky – zatmění zdůrazňuje významné momenty. Změňte svůj život hned teď. Snažte se splácet dluhy, nereagujte na vnější podněty, vyhněte se v tomto období výpočtům, jinak mohou trvat 9 nebo i 18 let a způsobené křivdy budou mít bumerangový efekt.

Pokračování na další straně