Proč se rok 2024 nazývá karmický a jaká překvapení nás v lednu čekají?

Rok 2024 není jen přestupný, ale také rok karmický. Co to znamená? Co každý člověk dostane, co si zaslouží. Zda se jedná o trest nebo odměnu, závisí na vašich činech nebo nečinnosti.

Rychlý, náhlý a rychle se měnící rok událostí 2023 skončil. Některým se podařilo vzít vše do svých rukou a dosáhnout významných výsledků, zatímco jiní uvízli v apatickém stavu a neporozuměli tomu, „kam tento svět spěje“.

Rok 2024 je osmým rokem devítiletého cyklu, to znamená, že rok projde energií „osmičky“, která staví spravedlnost, poctivost, rovnováhu a hierarchii systémů do popředí všeho. Numerologové nazývají rok 2024 karmickým. Hlavní pravidlo roku: každý dostane, co si zaslouží. Doženou nás výsledky všech předchozích osmi ročníků.

Co se s námi všemi stane v roce 2024?

Co nás čeká v karmickém roce 2024 a co to vůbec znamená?  Foto © Freepik

Každá akce nebo nečinnost ovlivní to, čím vás vesmír nakonec odmění. Vše, co si člověk přál a udělal, se mu stonásobně vrátí. Pro ty, kteří mají karmické dluhy, přijde čas je splatit.

Co můžeme říci s jistotou? Každého z nás čekají velké změny. Seberte všechny své síly, budete muset prokázat odvahu a zničit vše staré a zastaralé. Vše, co je zátěží a už dávno nefunguje, jak má.

Těžká doba a nedostatek zdrojů nám poskytují jedinečnou příležitost: kriticky zhodnotit situaci a položit si důležité otázky. Jak například vidíte svět kolem sebe, čeho si v něm všímáte, co mu dáváte? Upřímné odpovědi odhalí obraz toho, jak bude život v budoucnu probíhat. Právě v karmickém roce můžeme překonat své strachy, uvědomit si své slabosti a hledat harmonii v sobě. Navíc nám toto období otevírá nové obzory a umožňuje nám odemknout náš potenciál.

Předpověď na karmický přestupný rok 2024.  co nás čeká?  Foto © Shutterstock

Pokračování na další straně