Proměna jen za několik týdnů. Žena zhubla skoro 30 kilo jen díky jednoduchému triku

SNAŽILA SE CVIČIT

Bec tvrdí, že během prvního těhotenství cvičila a jídla opravdu zdravé věci, ačkoli přibrala 20 kilogramů, 18 měsíců po porodu zhubla a cítila se výborně. Během druhého těhotenství však cvičila mnohem méně a šla ze 62 kilogramů na 88. Rodila císařským řezem a měla velké potíže i po porodu. „Prvních šest měsíců jsem dobře nespala, jídla jsem všechno, co jsem chytila pila jsem hodně kávy a jídla hodně cukru, abych se udržela na nohou. Bylo to daleko od mého zdravého životního stylu, kterého jsem se držela předtím. „

VÁHA JÍ STÁLE KOLÍSALA

Rok 2016 tedy začala na 68 kilogramech, ale nebyla schopna si váhu udržet. Přestože během roku dosáhla mnoho cílů, které si dala, nikdy nenašla dobrou rovnováhu. Během třetího těhotenství se držela receptů a více cvičila. Po dalším císařském řezu opět vážila 88 kilogramů. 8 týdnů po porodu začala cvičit v zoufalé snaze rychle zhubnout. Podařilo se jí zhubnout na 77 kilogramů, ale pak otěhotněla se čtvrtým dítětem.

ZDRAVÍ JE PRVOŘADÉ

„Byla jsem rozhodnutá, že budu mít zdravé těhotenství a přibrala jsem asi jen 13 kilogramů. Po narození čtvrtého dítěte jsem začala s proměnou … Svůj tělesný tuk jsem změnila ze 43% na 18%. Byla jsem sebevědomá, silná a schopná. Navíc nejzdravější ve svém dospělém životě. “ Všechno změnilo to, že se přidala do skupiny Healthy Mummy, kde jí poradili, co má jíst a co má cvičit. Hodně jí pomohla právě aplikace, díky které zkoušela různé věci jako například Tabata či pilates nebo činky, byť velmi často i běhala, chodila či cvičila jógu.

Velmi jí pomohli právě Tabata cviky. Nejprve byla schopna cvičit jen pár minut, ale nyní s hrdostí tvrdí, že zvládne i 45 minut a více. Po tom, jak upravila stravovací návyky, má Bec více energie na to, aby mohla běhat za svými dětmi, připravuje jim různé zdravá jídla a těší se z toho, že má každým dnem více a více energie.

Zdroj:Babsleveci.sk