PSYCHO TEST – VYBERTE SI JEDEN OBRÁZEK A ZJISTĚTE, CO VÁM ŘÍKÁ VAŠE PODVĚDOMÍ: Analýza vaší mysli a toho, co máte skrytého ve svém srdci

Podívejte se na šest geometrických tvarů níže a vydejte se na cestu sebepoznání. Pozorně se dívejte a vyberte si ten, který se vám líbí nejvíce.

Lidská mysl je složitá říše skrytých myšlenek, emocí a tužeb, které často určují naše chování a rozhodování. Psychogeometrie je fascinující koncept, který zkoumá vztah mezi geometrickými tvary a podvědomím. Výběrem tvaru v psychogeometrickém testu držíme v ruce klíč k odhalení našich nejniternějších myšlenek, pocitů a tužeb. Psychogeometrie je psychologický nástroj, který využívá sílu geometrických tvarů k analýze lidské psychiky. Každý geometrický tvar má své jedinečné tvary a vlastnosti a předpokládá se, že odráží různé aspekty naší osobnosti a emocí.

Obrázek 1

Přemýšlejte o dalších krocích. Vaše situace vyžaduje, abyste podnikli vlastní kroky. Kvůli negativním zkušenostem se můžete uzavřít do sebe a bát se říct, co si myslíte. Věřte však, že vše bude v pořádku a v souladu s vaší duší.

Jako byste se ocitli na křižovatce a potřebovali si zvolit cestu vpřed, další krok by vás měl dovést k vyřešení problému, o kterém už nějakou dobu přemýšlíte. Mimochodem, nemějte pocit, že ztrácíte čas tím, že se na této křižovatce „zaseknete“.

Tento čas je cenný. Získali jste důležitou zkušenost. Je čas naslouchat svému srdci navzdory obavám a pochybnostem.

Co vám právě teď říká vaše intuice? Možná budete zpočátku zmatení. Dejte si na čas, několik dní o tom přemýšlejte a udělejte správné rozhodnutí. Jakmile si však své rozhodnutí plně uvědomíte, budete si jistější a všechny vaše pochybnosti zmizí.

Obrázek 2

V poslední době se zdá, že se váš svět zastavil. Situace, které čelíte, ve vás vyvolává velký stres. Vaše podvědomí vám proto dává vodítka a navrhuje vám, abyste si udělali čas na odpočinek. Pokud vás někdo v příštích dnech požádá o laskavost a vy na ni nebudete připraveni, klidně odmítněte. Neznehodnotí vás to, ale skutečnost, že jste si tuto situaci vybrali, ji povýší na vyšší úroveň. Ukazuje to, že si vážíte sami sebe a své energie, a okolí si vás bude vážit také. Nebojte se svalit vinu na druhé a důvěřujte jim. Protože oni to opravdu dokážou.

Obrázek 3

Svou vysněnou osobnost jste realizovali už dávno. Pouze sebekritika a pochybnosti vám ukazují pokřivenou podstatu. Za tím vším se skrývá určitá nenávist k sobě samému. Zeptejte se sami sebe. Co na sobě nenávidím? Odpověď si napište na kus papíru. Pak si napište také své pozitivní vlastnosti a osobnostní rysy. Uvědomte si dobré vlastnosti, které na sobě můžete využít.

Pokračování na další straně