Psychologický test: Jaké trauma z dětství ovlivňuje váš život?

Třetí obrázek

Možná jste se někdy v dětství cítili jako outsider. Možná se vám rodiče dostatečně nevěnovali nebo se vám spolužáci ve škole posmívali, takže teď potřebujete být chváleni i za ty nejmenší úspěchy, abyste se cítili dobře. Mají tendenci se zastavovat a přemýšlet, zda dělají správnou věc.

To ovlivňuje nejen váš osobní, ale i pracovní život. Jste tak zaujatí tím, abyste všechno dělali perfektně, že zapomínáte na své vlastní zájmy a touhy. Podívejte se do svého nitra a zjistěte, co děláte jen pro sebe a ne pro někoho jiného. Někdy je v pořádku být trochu sobecký. Pomůže vám to totiž najít správnou životní cestu a dosáhnout mnohem více, než se vám daří nyní.

Čtvrtý obrázek

Možná jste v dětství ztratili někoho, kdo pro vás byl velmi důležitý, a to na vás mělo velmi těžký dopad. A nyní se neustále bojíte, že někoho ztratíte, a trpíte strachem z osamělosti. A to i v případě, že vás v danou chvíli neohrožuje. Úzkost a negativní myšlenky však mohou ve skutečnosti dojít až ke ztrátě partnera.

Je důležité si uvědomit, že naše okolí je v mnoha ohledech odrazem nás samotných. Je třeba si uvědomit, že i když jsme se rozešli s milovanou osobou, přítelem nebo partnerem, není to konec příběhu. Na světě je mnoho lidí, a pokud je neodmítnete, ale dovolíte jim být součástí vašeho života, nakonec si najdete nové přátele a novou lásku.